Skær lamme- eller oksekød i så tynde strimler som muligt.
Pres hvidløg. Rør alle ingredienser sammen til marinaden i en skål. Marinaden skal være krydret godt. Du kan selv justere til med mere krydderi, hvis du synes.
Kom kødet i i marianden, vend det hele godt sammen og lad det marinerer i en pose i minimum 1 time på køl, gerne 2 eller natten over.
Efter kødet har trukket smag, steges det på en rygende varm pande i lidt olie. i ca 1-2 min. Steg kødet af flere omgange, så det steger og ikke 'koger' i marinaden. Krydr med salt og friskkværnet peber. Smag til.
Pitabrød med kebab
Lun pitabrød i ovnen mens grøntsager klargøres.
Klargør grøntsagerne: Skær salat i strimler og skær tomat samt agurk i små tern. Snit rødløg fint og vend med lidt grofthakket persille.
Skær pitabrødene op, fyld med tzatziki og derefter grøntsager og kød.