Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Perlespelt salat
En lækker perlespelt salat med let spicy dressing og grillede grøntsager samt hummus på toppen. En skøn vegansk salat med perlespelt.
4,58
fra
7
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
35
minutter
min
I alt
45
minutter
min
Ingredients
200
g
perlespelt
1
stk
squash
0,5
stk
spidskål
0,5
stk
blomkål
1
dl
chilisauce
60
g
hummus
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
salt og friskkværnet peber
Drys
¼
bundt
bredbladet persille
20
g
mandler
Noter
TIP: Til retten kan du bruge de grøntsager du har liggende. Vi veksler mellem tomater, peberfrugt, squash, gulerod, blomkål, spidskål mv.
Fremgangsmåde
Kog speltkernerne efter pakkens anvisning i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad kernerne afkøle en smule.
Skær grøntsager i grove stykker og steg dem hårdt af på en pande i olivenolie.
Vend speltkernerne med de grove grøntsager, chilisauce og et nip salt og peber.
Anret i to skåle.
Kom et par spiskeskeer hummus på toppen. Drys med hakkede saltmandler og persille.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk