Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Koldskål
Koldskål smager dejligt og sommerligt med kammerjunkere og friske bær - få den bedste opskrift her på koldskål med kærnemælk.
3,80
fra
10
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
2
stk
æggeblommer
30
g
sukker
1
spsk
vaniljesukker*
1000
g
kærnemælk
1000
g
tykmælk
0,5
stk
citron
Serveringsforslag
20
stk
kammerjunkere
100
g
friske blåbær
100
g
jordbær
Fremgangsmåde
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en æggesnaps.
Tilsæt kærnemælk og rør det sammen med æggesnapsen.
Vend tykmælken i og smag til med citronskal og evt. mere vaniljesukker.
Servér med friske bær og kammerjunkere.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk