Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Julesalat
Julesalat med kakifrugt er perfekt til julemiddagen, eller som tilbehør til
flæskesteg
med sprøde svær. Spækket med grønkål, fennikel og en god dressing.
4,50
fra
2
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
Salat
4
stængler
grønkål
1
stk
fennikel
1
stk
kakifrugt
0,5
stk
granatæble
50
g
hasselnødder*
Dressing
60
g
olivenolie*
10
g
akaciehonning
30
ml
æblecidereddike*
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Salat
Hak grønkålen groft. Kom hakkede grønkål i en skål (du kan også købe det i poser, hvor det allerede er finthakket).
Snit fenniklerne i papirtynde skiver. Hak kakifrugten i små tern.
Pil granatæblekernerne fra skallen, og bland det med grønkål, kakifrugt og fennikel.
Hak nødderne groft, og rist dem gyldne på en tør, varm pande.
Lad dem afkøle og stil dem til side.
Dressing
Lav dressingen, ved at piske olie, akaciehonning, eddike, salt og friskkværnet peber sammen til en dressing og vend den over salaten.
Lad salaten trække et øjeblik, og drys til sidst med med ristede nødder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk