Skrab kornene ud af din vaniljestang og bland med sukker. Kom alle ingedienser (inkl den tomme vaniljestang) i en gryde og pisk det godt sammen.
Bring gryden i kog under konstant omrøring, og kog den ind i et par minutter til den tykner. Tag gryden af blusset og hæld cremen i en skål sæt den på køl, til den er helt kold. Husk at fjerne vaniljestangen.
Flødeskum
Pisk fløden til en let, til en sprøjtefast flødeskum, og vend vaniljesukker i. Kom flødeskum op i en sprøjtepose med 12 mm stjernetylle i.
Saml fastelavnsbollen
Smelt chokoladen over vandbad. Kom det herefter i en pose, og klip et mikrohul i bunden så du kan drizzle det på fastelavnsbollerne.
Skyl jordbær og skær hvert jordbær i skiver.
Flæk de afkølede vandbakkelser og kom 1 spsk afkølet vaniljecreme i bunden af hver fastelavnsbolle.
Sprøjt flødeskum ovenpå vaniljecremen, top med jordbær og og læg vandbakkelseslåget på. Drys med chokolade og lidt flormelis henover lige inden servering.