Krydrede kikærter
Udskriv
5 fra 1 stemme

RISTEDE KIKÆRTER

Dejlige sprøde ristede kikærter på brød med hummus er en god snack til tapasbordet. De ristede kikærter kan bruges i en salat eller på suppe. 
Forb. tid10 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid45 min
Ret: Frokost, Snack
Antal: 4 Stk
Forfatter: Maria Charlotte

Ingredienser

Ristede kikærter

  • 1 dåse kikærter
  • 3 spsk olivenolie*
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

Ristede kikærter

  • Tænd ovnen på 220 graders varmluft.
  • Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem grundigt.
  • Beklæd en bageplade med papir.
  • Kom kikærterne på bagepladen og vend med olie, salt og spidskommen.
  • Bag kikærterne i ca. 30 minutter, til de er lettere sprøde.
  • Vend dem undervejs. Lad dem til sidst afkøle.

Brød med hummus og kikærter

  • Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt ca. 2 dl koldt vand og ½ dl olie.
  • Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens. 
  • Rist brødet.
  • Smør det med hummus og top med ristede kikærter, soltørrede tomater samt krydderurter efter behov.
  • Velbekomme.