Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
White russian med kanelsirup
Her får du opskriften på en White Russian med et twist af kanel og mandel. En skøn drink til fredag aften eller julehyggen i december måned.
5
fra 1 stemme
Servings:
2
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
Kanelsirup
250
g
rørsukker*
175
g
vand
2
stk
kanelstænger*
White russian
200
g
mandeldrik*
100
g
færdigbrygget kaffe
(Amaretti Flavour)
50
g
vodka
10
stk
isterning
Fremgangsmåde
Kanelsirup
Bland vand og rørsukker.
Lad det koge op ved middelvarme. Når sukkeret er opløst tilsættes kanelstængler.
Lad det simre og koge ind til en sirup i ca. 8-10 minutter.
Lad siruppen køle af. Du skal ikke bruge al siruppen, men den er god at have hvis du har lyst til at den skal være mere sød.
White russian
Kom alle ingredienser i en shaker eller glas og ryst/rør det godt sammen. Smag til med kanelsiruppen - jeg brugte 70 g.
Kom isterninger i serveringsglassene og hæld drikken i glassene.
Anret med kanelstængler.
Nyd iskold.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk