Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Waldorfsalat
En god gammeldags original waldorfsalat med det hele. Waldorfsalaten passer til fx vildt, and, dyrekølle mv. Lav et moderne twist eller brug fløde til dressingen.
5
fra
2
stemmer
Servings:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredients
Waldorfsalat
2
stk
æbler
3
stk
bladselleri
250
g
vindruer
50
g
valnødder*
Dressing
100
ml
fløde
100
g
græsk yoghurt 10 %
5
g
rørsukker*
0,5
stk
citron
5
ml
æblecidereddike*
salt og friskkværnet peber
Noter
TIP
: Du kan med fordel fjerne de lange tråde fra bladsellerien inden du skære dem i skiver - det gør salaten mere delikat at spise.
Fremgangsmåde
Skyl æbler og bladselleri grundigt.
Skær bladselleri i skiver på 0,5 x 0,5 cm.
Skær æblerne i mundrette tern og halvér vindruerne.
Rist valnødderne på en tør pande, til de er lettere gyldne. Lad dem herefter afkøle.
Mix bladselleri, æbletern og vindruer i en skål.
Dressing
Pisk fløde til let skum og vend det med græsk yoghurt med, sukker, citronskal- og saft med æblecidereddike og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend dressingen med waldorfsalaten og drys med ristede valnødder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk