Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Tatarsauce
Hjemmelavet tatarsauce er perfekt tilbehør til fisk - f.eks. som en kold dip/dressing til fiskefrikadeller, fish and chips eller fiskeburger.
4
fra
9
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
Tatarsauce
1
bundt
dild
1
bundt
frisk estragon
1
bundt
purløg
3
stk
cornichoner
20
g
kapers
(1,5 spsk)
100
g
mayonnaise
200
g
creme fraiche 18 %
1
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Tatarsauce
Hak dild, estragon og purløg fint.
Hak cornichoner og kapers groft.
Vend urter samt cornichoner og kapers sammen med mayonnaise samt creme fraiche.
Smag til med en god mængde citronsaft og lidt af skallen samt salt og friskkværnet peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk