Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Syltede rødløg
Syltede rødløg kan bruges i alt fra burger, hotdogs og salater til pitabrød eller som topping på en rugbrødsmad.
5
fra
4
stemmer
Servings:
1
glas
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
45
minutter
min
Ingredients
Syltede rødløg
2
stk
rødløg
½
dl
vand
45
ml
æblecidereddike*
1
tsk
flagesalt
60
g
rørsukker*
10
stk
peberkorn
2
stk
tørrede laurbærblad*
Køkkenudstyr
1 sylteglas
Noter
TIP
: Løgene kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.
Fremgangsmåde
Skræl løgene og skær dem i tynde ringe eller skiver.
Skold dit sylteglas og kom herefter løgringene i.
Hæld eddike, vand, sukker, salt og peber i en gryde, og kog det op til sukker er opløst.
Hæld lagen over løgringene og sæt glasset på køkkenbordet til lagen ikke så kogende mere.
OBS!
Vil du gerne bruge dem indenfor et par timer, så kom dem i køleskabet efter 10 minutter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk