Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Spaghetti aglio e olio - pasta med hvidløg og olie
Spaghetti aglio e olio er en klassisk italiensk pastaret, som stammer fra fra Napoli. Retten består af hvidløg og olie, og nogle gange chili - det er valgfrit.
5
fra 1 stemme
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
500
g
spaghetti
3
fed
hvidløg
0,5
tsk
chiliflager*
3
spsk
olivenolie
1
håndfuld
persille
Serveringsforslag
Parmesan
Fremgangsmåde
Sæt en stor gryde over med vand og en god håndfuld salt. Når vandet koger, tilsættes spaghettien. Kog pastaen et minut mindre end pakkens anvisning.
Skær hvidløg i meget tynde skiver.
Varm en pande op. Tilsæt olivenolien og steg hvidløg og chiliflager af i olien, ved lav varme så olien tager smag.
Hak persillen groft.
Når pastaen er al dente, hældes vandet fra. Bland nu pastaen med olien inkl. hvidløg og chilien samt friskhakket persille. Servér med parmesan.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk