Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Shakshuka
Shakshuka med chorizo bagt i ovnen. En lækker og velsmagende ret, der stammer fra nordafrika. Retten har varme krydderier og kan spises til morgen, frokost og aften.
4,80
fra
5
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
1
stk
løg
15
g
olivenolie*
1
stk
rød peberfrugt
50
g
chorizo
10
stk
cherrytomater
1
tsk
røget paprika*
1
tsk
stødt spidskommen*
1
dåser
hakkede tomater
4
stk
æg
salt og friskkværnet peber
Topping
50
g
feta
¼
bundt
bredbladet persille
Serveringsforslag
4
skiver
groft brød
Fremgangsmåde
Løg, peberfrugt og chorizo hakkes i fine tern.
Halvér cherrytomaterne.
Varm panden op, med lidt olivenolie.
Rist røget paprika og spidskommen af på den varme pande under omrøring i et minuts tid til det begynder at dufte fantastisk.
Tilsæt løg og peberfrugt og sauter til løgene begynder at tage farve.
Tilsæt hakkede tomater og vend med rundt et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Tænd ovnen på 180°C, varmluft.
Find et fad frem og hæld blandingen heri - du kan også fortsætte med panden. Tryk de halvveret cherrytomater ned i tomatmassen.
Lav fire fordybninger og slå æggene ud i blandingen.
Bag i ovnen på 180°C varmuft, i 10-15 minutter til æggene har sat sig.
Top med frisk persille og smuldret feta. Nyd med et stykke brød til.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk