Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Salat med rødbede
Her er opskriften på en lækker salat med rødbede og feta. En dejlig kold rødbedesalat, der smager himmelsk og er super let at lave.
4,25
fra
8
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
Salat med rødbede
1000
g
rødbeder
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
½
stk
citron
50
g
hasselnødder*
1
bundt
frisk estragon
1
tsk
flagesalt
Fetacreme
100
g
yoghurt natural
60
g
feta
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Salat med rødbede
Kog rødbederne hele i letsaltet vand, i ca. 20 minutter til de er møre. Lad dem afkøle i koldt vand.
Fjern skrællen, og skær dem i kvarte stykker. Vend dem med lidt olivenolie og citronsaft.
Rist hasselnødderne på en tør pande.
Pluk estragon.
Fetacreme
Kom youghurt, feta og saften og skallen fra en halv citron i din blender og blend cremen glat. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret rødbeder med fetacreme og drys med hakkede hasselnødder og frisk estragon.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk