Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Salat med hytteost
Salat med hytteost, quinoa, agurk og spidskål. Det er en skøn cremet salat, som ikke er tør, og som er perfekt at nyde som tilbehør til aftensmaden.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
4
Personer
Forberedelse
20
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
Salat
200
g
hvide quinoa*
1
lille håndfuld
purløg
1
lille håndfuld
estragon
½
stk
spidskål
½
stk
agurk
250
g
hytteost
2
spsk
olivenolie*
10
ringe
syltede rødløg
(kan udelades)
½
stk
citron
(saften)
salt og friskkværnet peber
Noter
TIP
: Servér salaten lun eller kold - begge dele er lækkert.
Fremgangsmåde
Salat
Kog quinoaen i letsaltet vand, efter pakkens anvisning. Lad dem afkøle.
Hak urterne fint.
Snit spidskål fint, og skær agurk i tern.
Bland hytteost med finthakket urter og quinola. Vend spidskål, agurk og syltede rødløg med.
Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Anret.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk