Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
Personer
Reklamelinks er markeret med*
Salat med asparges
Salat med asparges, dild og agurk er en skøn forårssalat der passer perfekt til laks, kylling eller nye kartofler. Servér den med en skøn dressing.
4,80
fra
5
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
Asparges salat
16
stk
grønne asparges
1
bundt
forårsløg
2
stk
agurker
1
bundt
dild
Dressing
60
g
olivenolie*
30
ml
æblecidereddike*
15
g
dijonsennep*
15
g
honning
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Aspargessalat
Bring en gryde med vand i kog.
Rengør aspagres, forårsløg og agurkerne.
Skær bunden af de grønne asparges og skær dem i stykker af en længe på ca. 3 cm. Det samme med forårsløg.
Kog asparges og forårsløg i letsaltet vand i ca. 30 sekunder, så de stadig har bid.
Skær agurker i tern og hak dild groft.
Dressing
Rør alle ingredienserne sammen.
Anret salaten på et fad med dressingen - enten til eller vendt sammen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk