Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Rosenkålssalat
En sprød rosenkålssalat med linser, fennikel og søde granatæblekerner. Vendt i en cremet dressing med sennepskorn og honning.
5
fra
3
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
Salat
50
g
belugalinser*
150
g
rosenkål
200
g
fennikel
0,5
stk
granatæble
Sennepsdressing
0,5
dl
olivenolie*
2
spsk
citronsaft
1
tsk
honning
¼
tsk
flagesalt
2
spsk
grovkornet sennep
Fremgangsmåde
Salat
Kog linserne, efter pakkens anvisning.
Rengør rosenkål, og halvér dem.
Snit fennikel fint.
Frigør granatæblekernerne.
Vend linserne sammen med rosenkål, fennikel og granatæblekerner. Gem lidt af granatæblekernerne til toppen.
Dressing
Rør alle ingredeisnerne sammen til dressingen og vend den med salaten. Top gerne med lidt ekstra granatæblekerner.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk