Rødvinspocheret pærer er en skøn måde at spise pærer på, og med en god straciatella is til har du en vidunderlig dessert.
5 fra 1 stemme
Antal: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
I alt25 minuttermin
Ingredienser
Rødvinspocheret pærer
4stkpærer( )
400mlrødvin
350g sukker
150mlvand
1stk citron
Serveringsforslag
4skiverstraciatella is
30gmørk chokolade
Fremgangsmåde
Skræl pærerne.
Kog rødvin, sukker og vand op. Lad det simre i ca. 10 minutter indtil sukkeret er opløst.
Kom pærerne i og lad dem pochere i lagen i ca. 5 minutter.
Kom citronsaft i og kom dem i et rent glas eller lignende. Kom et lille stykke bagepapir over så det hele er dækker. Stil det på køl i minimum 2 uger, gerne længere.
Server pærerne med en skive straciatella is og lidt finthakket mørk chokolade.