Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Rødbede carpaccio
Server en rødbede carpaccio til forret i vinterhalvåret med Parmesanflager, kapers, olivenolie og kørvel.
4,67
fra
3
stemmer
Antal:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
1
time
t
I alt
1
time
t
10
minutter
min
Ingredienser
200
g
rødbeder
15
g
kapers
(1 spsk)
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
15
ml
æblecidereddike*
(1 spsk)
30
g
Parmesan
¼
bundt
kørvel
Fremgangsmåde
Kog rødbeden med skræl i rigeligt vand, i ca. 45-50 minutter. Eller indtil man kan stikke en nål igennem uden at møde for meget modstand.
Sigt vandet fra og lad den køle ned.
Pil skrællen af og skær rødbeden i fine skiver med en skarp kniv og anret dem på en tallerken.
Hak kapers fint og bland det med olivenolie og eddike.
Kom blandingen over rødbederne.
Krydr med salt, peber og top med parmesanflager og kørvel.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk