Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Risotto med knoldselleri
Blød og cremet risotto med knoldselleri er en skøn hvid risotto, som er perfekt til vinter. Prøv opskriften og server med bjerg af parmesan.
5
fra 1 stemme
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
10
g
olivenolie*
10
g
smør
1
stk
løg
150
g
risottoris
75
ml
hvidvin
750
ml
hønsebouillon
150
g
knoldselleri
50
ml
fløde
1
stk
citron
40
g
Parmesan
salt og friskkværnet peber
Ovenpå
50
g
Parmesan
Fremgangsmåde
Snit løget fint og steg det til det er klart, i smør og olivenolie.
Kom risottorisene på og lad dem stege med i ca. 30 sekunder.
Kom hvidvinen på, lad det fordampe og tilsæt herefter fonden lidt ad gangen.
Når risene er ved at være færdige tilsættes selleri i fine tern og fløde og det hele røres sammen i et par minutter.
Tilsæt parmesan, citronsaft og skal og smag til med salt og peber.
Top med masser af friskrevet parmesan.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk