TIP: Denne opskrift er en god base-dej, og derfor kan dur erstatte ribs med fx solbær, brombær, blåbær, hindbær eller lign.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Smelt smør i en lille gryde, og lad det afkøle en smule.
Pisk æg og sukker til en luftig og cremet æggesnaps. Vend smør og mælk i.
Sigt hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i æggesnapsen. Hak hvid chokolade groft og kom også det i dejen. Rør det hele forsigtigt sammen med en dejskraber.
Vend forsigtig ribs i dejen, og pas på de ikke smatter ud.
Hæld dejen i 12 smurte muffinsforme, drysset med lidt sukker. Kom evt. lidt ekstra ribs på toppen.
Drys med sukker på toppen og bag dem i 15-20 minutter, til de er gyldne og gennembagte. De bliver lettere sprøde på toppen, når de er afkølet, på grund af sukker.