Hjemmelavet ravioli med svampe fyld og stegte svampe smager virkelig dejligt. Her bruges tragtkanatareller, men alle svampe kan bruges. Du kan se i bunden af opskriften hvordan kan kommer fyldet i og hvordan jeg folder pastadejen samt stikker dem ud.
Rens svampe og steg dem i halvdelen af smørret og olivenolien på en meget varm pande i ca. 2 minutter. Væsken der vil komme fra svampe skal sigtes over i en lille beholder og bruges senere. Kom svampene tilbage på panden.
Skær skorpen af brødet.
Tag 1/4 af de stegte svampe (lad resten af svampene blive på panden), og hak sammen med det daggamle brød samt estragon. Rør det sammen med creme fraiche og æggeblommer. Smag til med salt og peber.
Fyldte raviolier med svampe
Rul 4 pastaplader så de bliver ca. 30 x 10 cm. Jeg kører mine plader på næstsidste niveau på pastamaskinen.
Fordel svampefyldet på 2 af pastapladerne, med ca. 8 teskefulde på hver plade med mellemrum imellem.
Kom de resterende 2 plader ovenpå fyldet. Tryk nu forsigtigt med hænderne de to pastaplader sammen rundt om fyldet.
Udstik i alt 16 ravioliere med en udstikker (et lille glas kan bruges) der er en smule større, så der kommer en lille kant. Se gerne videoen nedenfor, så du kan se hvordan det laves.
Kog raviolierne i letsaltet vand i ca. 1-2 minutter, og kom dem over på panden sammen med de resterende svampe, tilsæt resten af smørret og væsken fra svampene. Rør det hele sammen i 1-2 minutter og smag til med salt og peber.