Befri peberfrugterne fra kerner og den hvide inderste del. Skær dem i mundrette stykker/tern.
Tag en en gryde og sæt den på højeste blus. Når gryden er meget varm tilsættes olivenolie og peberfrugterne kommes på. Skru ned på medium varme.
Steg peberfrugter i ca. 2-3 minutter og tilsæt hvidløgget. Lad det yderligere stege i ca. 1 minut.
Kom hvidvinen på og lad alkoholen fordampe et par minutter. Kom derefter vandet i gryden og kom låg på. Lad det småkoge i ca. 15-20 minutter.
Når peberfrugterne er stegte kommes de i en blender sammen med 1 dl af væsken de har simret i, resten af væsken kasseres. Kom nu pinjekerner, parmesan, olivenolie samt eddike i og blend til en cremet sauce.
Smag til med salt og peber.
Pasta med peberfrugtsauce
Sæt en medium stor gryder og med vand og salt og bring til til kogepunktet.
Kog pastaen ca. 2 minutter mindre en anvist på pakken. Når pastaen er klar sigtes vandet fra på nær ca. 1/2 dl.
Tilsæt peberfrugtsaucen og lad det koge sammen i yderligere ca. 2 minutter.