TIP: Du kan tilføje flere grøntsager, efter behov. Fx revet gulerødder, squash eller stykker af bladselleri.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Skær peberfrugter i små tern.
Varm en gryde op og tilsæt olie. Svits løg, hvidløg til de har taget farve. Tilsæt hakket oksekød, krydderierne – lad det tage lidt farve og tilsæt tern af peberfrugt.
Tilsæt hakkede tomater, drænede bønner samt drænede majs til gryden og lad det simre et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
På hver torillas placeres et par spiseskeer af kødfyldet - gem 4-5 spiseskeer til sidst.
Fold enderne ind over hinanden og rul hver tortillas sammen og læg dem i et ovnfast fad med lukningen nedad. Kom de sidste 4-5 spiseskeer af kødfyldet på toppen og drys med revet cheddar.
Bages i ca. 12-15 minutter til osten er smeltet. Top med friske koriander.