Skær torsken ud i 4 lige store dele. Pisk ægget sammen med sødmælken på en lille tallerken, kom raspen på en anden tallerken og krydr raspen (efter behov) med salt og peber. Panér fisken, i æggemassen og derefter i raspen.
Kom olien i en tykbundet gryde og varm den op til ca. 170°. Steg fisken på begge sider indtil den er gylden - ca. 2-3 min på hver side.
Rist bollerne og skræl agurkerne med en tyndskræller. Smør underbollen med mushy peas og kom fisken på, top med agurk, citronsaft og tatarsauce.
Tatarsauce
Hak urterne fint.
Hak cornichoner og kapers groft.
Vend urter med cornichoner, kapers, mayonnaise samt creme fraiche. Smag til med citronsaft og lidt af skallen samt salt og friskkværnet peber.
Mushy peas
Plend groft ærter, mynteblade og olivenolie sammen med saften fra en halv citron. Smag til med salt og peber.