Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Bananbrød med surdej
Bananbrød/banankage med surdej, chokolade og mandler. En dejlig kombination af det søde og syrlige. Find opskriften her og find inspiration.
5
fra
3
stemmer
Antal:
1
Brød
Forberedelse
5
min
Tilberedelse
25
min
I alt
30
min
Ingredienser
1
stk
rugbrødsform
Bananbrød
3
stk
bananer
(modne)
2
stk
æg
50
g
surdej*
50
g
chokolade, grofthakket
75
g
hvedemel
1
spsk
olivenolie*
1
tsk
bagepulver*
30
g
mandler*
(grofthakket)
1
nip
flagesalt*
Fremgangsmåde
*surdejen tages ud dagen før (gerne 6-8 timer inden) du skal bruge den, hvor den fodres.
I en skål moses bananer. Tilsæt æg og pisk det godt sammen. Tilsæt surdej, olie og salt - rør godt.
I en anden skål blandes mel, bagepulver, grofthakket chokolade og mandler. Vend dette sammen med bananblandingen.
Kom det hele i en brødform beklædt med bagepapir og bag ved 180 grader alm. ovn i ca. 20-25 min. Brug evt. en gaffel til at stikke undervejs.
Afkøl i formen (hvis du kan vente) og spis efterfølgende med fx smør.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottes