Blend mandler, kokosmel, havregryn og bagepulver sammen i en foodprocessor til det er fint, men ikke helt pulveriseret. Kom det i en skål.
Blend dadler, marcipan og brun farin sammen til en klistret masse.
Smelt smør i mikroovn eller i en gryde. Vend det hele grundigt sammen med dadelmasse og de tørre ingredienser.
Beklæd en form på ca. 15 x 30 cm med bagepapir og tryk dejen heri, så det er jævnt fordelt.
Bag i 8 minutter.
Karamel
Hæld en dåse kondenserede mælk i en lille gryde/kasserolle og varm den op ved middel-høj varme. Kog mælken ind til en karamel, under omrøring så den ikke brænder på. Når mælken begynder at tyk tog tage farve, er den klar.
Bunden tages ud, og karamellen fordeles ovenpå med en spatel. Sæt det hele tilbage i ovnen igen, og bag kagen yderligere i 10 minutter til karamellen bliver brun ovenpå.
Chokoladetopping
Smelt chokolade med kokosolie og salt over vandbad og kom det ovenpå den kolde kokosmasse.
Kom kagen i køleskabet i minimum et par timer og skær ud i bidder.