Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Ramsløgspesto
En dejlig opskrift på ramsløgspesto, der er perfekt på brød og salater. Pesto er altid dejligt at have på køl, da den kan holde sig længe.
4,75
fra
8
stemmer
Servings:
2
glas
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredients
70
g
ramsløg
140
g
mandler*
1
dl
olivenolie*
1
tsk
flagesalt
50
g
Parmesan
2
dl
vand
½
stk
citron
Køkkenudstyr
Blender*
Noter
Tip
: Ønsker du den mere grov pesto, skal du blot blende ingredienserne i mindre tid.
Fremgangsmåde
Skyl ramsløg grundigt og dup dem af.
Rist mandlerne på en tør pande, til de er lettere gyldne.
Kom alle ingredienser i en blender og blend til en lækker cremet presto. Smag til med saften og skal fra en 1/2 citron.
Skold to små glas og hæld pestoen heri.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk