Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pommes rösti med mexi-fyld
Sprøde pommes Rösti med mexicansk inspireret fyld af guacamole, sorte bønner og tomatsalsa. En lækker og simpel frokost, der er yderst velsmagende.
5
fra
4
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredients
Pommes rosti
2
stk
bagekartoffel
90
ml
vindruekerneolie
salt og friskkværnet peber
Guacamole
½
stk
rødløg
1
fed
hvidløg
2
stk
avocadoer
1
tsk
stødt spidskommen*
salt og friskkværnet peber
½
stk
citron
Salsa
1
stk
rødløg
1
fed
hvidløg
15
stk
cherrytomater
¼
bundt
bredbladet persille
30
g
olivenolie*
1
tsk
flagesalt
Desuden
½
dåser
sorte bønner*
(kogte)
Fremgangsmåde
Pommes rosti
Skræl kartofler, riv dem groft på et rivejern, og pres væden fra. Krydr med lidt salt og peber. Form og pres dem til 4 "pandekager".
Sæt en stor pande over ved medium varme. Kom halvdelen af olien på panden og steg röstierne i ca. 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne.
Guacamole
Hak løg og hvidløg fint.
Mos avocadoen med en gaffel og vend løg, spidskommen og hvidløg heri. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Salsa
Hak løg samt hvidløg fint og hak tomaterne samt persille groft.
Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
Fyldte rosti
Anret rosti færdiglavet, med alt fyldet på eller server dem uden ved bordet, så man selv kan komme sit fyld på.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk