Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pebersauce
Peberkornssauce er let at lave og indeholder få ingredienser. Du skal kun bruge løg, timian, fløde, hønsefond og grønne peberkorn. Se her, hvordan du laver den skønne sauce.
3,67
fra
3
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
¼
stk
løg
2
kviste
timian
15
g
olivenolie*
250
ml
fløde
100
ml
hønsefond
15
g
grønne peberkorn
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær løg i fine små tern. Pluk timian og hak det fint.
Steg løg og timian af i en gryde i olivenolie, til løgene er klare.
Kom fløde og fond i gryden, og lad det reducerer i ca. 15 minutter ved middel varme.
Sigt saucen, og kasser timian og løg. Kom saucen tilbage på varmen og tilsæt peberkorn.
Varm det hele igennem og smag til med salt og peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk