Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pebernødder
Her får du min bedste opskrift på sprøde pebernødder til jul, som er lavet på fløde og uden æg. De er nemme at lave og bliver flotte gyldne
5
fra
4
stemmer
Antal:
80
Stk
Forberedelse
35
minutter
min
Tilberedelse
12
minutter
min
I alt
47
minutter
min
Ingredienser
125
g
smør
110
g
rørsukker*
50
ml
fløde
250
g
hvedemel
0,5
tsk
stødt ingefærpulver*
0,5
tsk
kanel*
1
tsk
hvid peber
1
tsk
stødt kardemomme*
0,5
tsk
bagepulver*
0,5
tsk
natron*
Køkkenudstyr
Elpisker*
Fremgangsmåde
Pisk stuetempereret smør og sukker sammen, med en elpisker. Tilsæt fløde.
Bland mel, krydderier samt bagepulver og natron. Sigt blandingen i dejen og ælt den godt igennem med hænderne til du har en ensartet pebernøddedej.
Kom film over skålen og lad dejen hvile en halv time på køl.
Del dejen i fire og rul dejen ud i lange pølser på ca. 2 cm tykkelse. Skær dem ud i stykker på ca. 2 cm og rul disse til kugler.
Placér dem på en beklædt bageplade og læg kuglerne med lidt afstand til hinanden.
Bag pebernødder ved 180° varmluft i ca. 10-12 minutter til de er gyldne.
Lad dem afkøle på en bagerist, inden de kommes på glas eller i en kagedåse.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk