Lækker cremet pastasalat med parmesandressing, grillede peberfrugter og sprød parmaskinke. Smager utroligt godt og er perfekt til frokost, picnic eller madpakken.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 4personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
I alt30 minuttermin
Ingredients
Parmesandressing
2stkæggeblommer
½stkcitron(saften)
1fedhvidløg
100gsmagsneutral olie(fx vindruekerne eller solsikkeolie)
Kom æggeblommer, citronsaft, hvidløg, olie og parmesanost i en høj beholder eller et højt glas.
Blend det hele sammen med en stavblender i bunden af glasset til en dressing.
Smag til med salt og peber.
Pastasalat med parmesandressing
Tænd ovnen på 175 grader varmluft, kom parmaskinken på en bageplade beklædt med bagepapir og bag ca. 6-8 minutter, indtil gyldent.
Kog pastaen i saltet vand, ca. 1 minut mindre end anvist på pakken. Skyl herefter pastaen i koldt vand.
Befri peberfrugterne fra kerne og det hvide. Skær dem i skiver og steg dem i ca. 5-6 minutter på en varm pande, i olivenolie.
Vend pasta med 150 g af parmesandressingen (opbevar resten på køl). Vend de stegte peberfrugter og rucola med. Anret i en skål og top med knuste stykker af skinke.