Nem og super lækker Pasta med portobellosvampe og parmesan. Fyldt med smag, umami og fylde. Du kan med fordel lave dobbelt portion, hvis I er 4.
4,75 fra 4 stemmer
Antal: 2personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse15 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
4stkportobellosvampe
50gsmør
2kviste rosmarin
250gtørret pasta
2tsk flagesalt
30gparmesan
¼bundtbredbladet persille
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær portobello svampene i skiver og hak rosmarinen fint. Steg dem begge i smør i 3-4 minutter.
Kog pastaen i saltet vand, 1 minut mindre end anvist på pakken. Gem 1/2 dl af kogevandet!
Vend pasten sammen med svampene og tilsæt kogevandet og lad det hele samle sig ved svag varme i ca. 1 minut. Kom herefter grofthakket persille og parmesan i, vend det sammen og smag til med salt samt peber.