Cremet pasta med majs er en super nem og lækker pastaret, hvor du skal bruge friske majs fra majskolber. Pastaretten smager vidunderligt!
5 fra 1 stemme
Servings: 2Personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
250gtørret pasta
2stkmajskolber
10gsmør
1fedhvidløg
45mlhvidvin
200mlfløde
½tskcitron(saften)
salt og friskkværnet peber
1lille håndfuldbredbladet persille
Fremgangsmåde
Kog pastaen 1 minut mindre, end anvist på pakken.
Skær majs fra kolben.
Varm en gryde op. Kom smør i og steg majsene af et par minutter. Tilsæt presset hvidløg og steg yderligere 1 minut. Kom hvidvin på og lad alkoholen fordampe. Kom fløde og den kogte pasta i gryden. Lad det simre et par minutter.
Tag gryden af blusset og lad det sætte sig et par minutter. Smag til med 1 spsk citronsaft samt salt og peber. Vend til sidst hakket persille i.