Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pasta med kantareller og rucola
Pasta med kantareller og rucola er en simpel pastaret og opskriften kan du lave på 15 minutter. Brug frisk pasta, som fx fettuccine og tilsæt fløde hvis du vil. Læs noter for at se hvor meget du skal bruge og hvornår det skal tilsættes.
5
fra
2
stemmer
Antal:
2
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
150
g
kantareller
15
g
olivenolie*
30
g
smør
salt og friskkværnet peber
300
g
frisk pasta
100
g
rucola
½
bundt
frisk estragon
1
stk
citron
50
g
Parmesan
Køkkenudstyr
Fint rivejern*
Noter
Tip
: Man kan tilsætte 1 dl fløde sammen med kantarellerne for at den bliver mere cremede.
Fremgangsmåde
Sæt en stor gryde over med vand og en håndfuld salt. Bring den til kogepunktet.
Rens kantarellerne grundigt.
Sæt en stor pande på blusset og lad den blive så varm at den ryger let.
Tilsæt olie og smør og lad det blive gyldent brunt. Steg kantarellerne i et par minutter og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som du normalt ville, men ca. 2 minutter før de er færdige sigtes vandet fra, på nær 1 deciliter, som forbliver tilbage i gryden.
Kom svampene i gryden sammen med pastaen og giv det et hurtigt opkog mens du svinger gryden.
Kom rucolaen og friskplukket estragon i. Smag til med salt, peber, citronsaft og masser af parmesan.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk