Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pasta i gulerodssauce
Pasta gulerodssauce med estragon. En lækker og nem aftensmad på under 30 minutter. Smager himmelsk med gulerodssovsen og parmesanost.
4,17
fra
18
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
Gulerodssauce
6
stk
gulerødder
100
ml
appelsinjuice
90
g
olivenolie*
salt og friskkværnet peber
Desuden
400
g
tørret pasta
150
g
Parmesan
1
bundt
frisk estragon
Fremgangsmåde
Gulerodssauce
Skræl gulerødder og skær dem i 2 cm. stykker.
Kog dem i 15 minutter, til de møre. Gem 2 dl (måske mere) af vandet gulerødderne har kogt i.
Blend gulerødder med kogevandet, appelsinsaft og olivenolie. Det skal være helt blendet, uden klumper! Kom kogevandet i.
Smag til med salt og peber.
Pasta
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Vend pastaen med gulerodssauce og friskhakket estragon. Drys med friskrevet parmesanost.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk