Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pandebrød
Pandebrød med fyld. Her får du en pandebrød opskrift med gær, som kan bruges som dejlig tilbehør i det mellemøstlige køkken.
4,50
fra
10
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Hævetid
1
time
t
I alt
1
time
t
30
minutter
min
Ingredienser
Pandebrød
150
ml
mælk
15
g
gær
5
g
rørsukker*
1
tsk
flagesalt
15
g
olivenolie*
200
g
hvedemel
Fremgangsmåde
Pandebrød
Lun mælken i en lille gryde, til den er lillefingervarm.
I en skål smuldres gæren og røres den ud i mælken sammen med sukker, salt og olie.
Tilsæt mel, lidt efter lidt og ælt godt sammen til dejen er blød og smidig.
Lad den hæve tildækket på køkkenbordet i ca. 1 time.
Del dejen i 4 stykker.
På et meldrysset bord rulles hvert stykke ud i en cirkel med en diameter på 15-20 cm.
Varm en pande op med olie og steg brødene herpå, i 3-5 minutter på hver side til de har flotte brune pletter.
Lad dem afkøle.
Lav imens hummusen ifølge pakkens anvisning.
Pandebrød med tilbehør
Server pandebrødene, smurt med hummus.
Top med salatost, soltørrede tomater, pesto og solsikkekerner.
Drys til sidst med ekstra flagesalt, citronsaft og olivenolie.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk