Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Myntedip med hvidløg
En skøn myntedip lavet af yoghurt, hvidløg og krydderier. En skøn dip med mynte kan bruges til salater, brød, falafler, i pitabrød mv.
5
fra
4
stemmer
Antal:
1
portion
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
200
g
græsk yoghurt 10 %
½
bundt
frisk mynte
1
tsk
stødt spidskommen*
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
1
fed
hvidløg
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne (inkl skal og saft fra 1/2 citron) i en blender og kør til det er en ensartet dip.
Smag til med mere salt, peber og citron alt efter smag og behag.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk