Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Linsepandekager
Opskrift på linsepandekager, hvor dejen er lavet med røde linser. De smager virkelig godt og kan fyldes med fyld, som en proteinrig madpandekage.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
4
Pandekager
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
150
g
tørrede røde linser
400
ml
kogende vand
2
spsk
olivenolie*
salt og friskkværnet peber
smør
(til stegning)
Noter
Du kan sagtens komme flere krydderier i dejen, fx spidskommen, timian osv.
Fremgangsmåde
Skyl linserne grundigt, og læg dem i blød i 3-4 timer.
Kom det hele i en blender med olivenolie, salt og friskkværnet peber. Blend til en ensartet pandekagedej.
Varm en pande op til middel varme, tilsæt smør og steg pandekagerne én ad gangen. Vær opmærksom på, at dejen sætter sig ret hurtigt.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk