Hjemmelavet lemoncurd smager så dejligt! Opskriften er super nem at lave og tage kun 10 minutter. Brug lemoncurd i desserter, lagkager, på muffins mv.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 2glas
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
2stkæg
175gsukker
125gcitronsaft
1stkcitron
75gsmør
Fremgangsmåde
Bland æg, sukker, citronsaft og skallen fra en hel økologisk citron og kom det i en gryde*.*TIP: Det kan også laves over vandbad.
Skru op på medium varme og pisk ingredienserne sammen til massen er tykflydende - det tager Ca. 3-4 min. Pas på det ikke sætter sig i bunden af gryde, så husk at pisk hele tiden.
Tag gryden af blusset og kom smørtern i lidt ad gangen, mens der piskes konstant.
Lad massen afkøle og hæld på afskoldede glas. Sæt dem på køl, så massen stivner.