Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Kold agurkesuppe
Servér en kold agurkesuppe med brød til forret for gæster. Du kan toppe den med fx varmrøget laks, rejer eller feta.
4,25
fra
16
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
2
stk
agurker
400
ml
grøntsagsboullion*
¼
bundt
frisk mynte
30
g
olivenolie*
400
g
græsk yoghurt 2 %
salt og friskkværnet peber
1
stk
citron
Serveringsforslag
4
skiver
groft brød
50
g
feta
Fremgangsmåde
Agurkesuppe
Agurkerne skæres i grove tern.
Kom agurk i en blender sammen med bouillon, 10 mynteblade, olivenolie og græsk yoghurt.
Blend suppen til en jævn og glat suppe. Smag til med salt og peber samt citronsaft.
Lad gerne suppen trække i en halv til helt time på køl, så agurke-smagen træder frem og suppen bliver helt kold.
Serveringsforslag
Et par skiver ristet brød kan serveres til suppen.
Smuldr feta og drys det over suppen.
Varmrøget laks kan brækkes i grove stykker og anrettes i suppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk