Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Kofta på spyd
Kofta er de lækreste krydrede kødboller på spyd som er perfekt i fx hjemmebagte pitabrød, til en simpel salat eller som en del af en mezze. Kan laves med lam eller oksekød.
4,80
fra
5
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
400
g
hakket oksekød
2
fed
hvidløg
2
tsk
garam masala
1
tsk
stødt spidskommen*
salt og friskkværnet peber
15
g
olivenolie*
Køkkenudstyr
Stegepande
Træspyd
Fremgangsmåde
Rør hakket oksekød, presset hvidløg og krydderierne sammen til en fars.
Lad farsen hvile 5 minutter.
Del farsen i 8 kødboller á 50 g. Form hver kødbolle oval og sæt dem på et spyd - du kan også vente med at sætte dem på spyd til de er stegte.
Steg hver kødbolle i lidt olie på panden. Steg dem jævnt, omkring 5 minutter på hver side til de er gyldne, gennemstegte og har en sprød stegeskorpe.
Servér evt. med tyrkiske fladbrød, tahindressing og tabouleh salat.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk