Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Knuste kartofler med hvidløgssmør
Knuste kartofler med hvidløgssmør er en skøn tilbehør til kød, fx bøf eller cuvette. På toppen er revet parmesan, timian og persille.
4,75
fra
8
stemmer
Servings:
4
Personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
45
minutter
min
Ingredients
600
g
kartofler
100
g
hvidløgssmør
0,5
bundt
bredbladet persille
3
kviste
frisk timian
50
g
Parmesan
salt og friskkværnet peber
Køkkenudstyr
Almindeligt vandglas
Fint rivejern*
Ovnfast fad*
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne grundigt og lad skrællen forblive på.
Kog kartoflerne al dente i ca. 15-20 minutter (afhænger af størrelse). Hæld vandet fra og læg dem i et ildfast fad.
Knus kartoflerne - evt. med bunden af et glas - og læg en god teske hvidløgssmør i hver katoffel.
Drys med lidt lidt grofthakket persille, fintsnittet timian, en god mængde revet parmesanost og krydr med salt samt friskkværnet peber.
Bag kartoflerne i ca. 20-25 minutter ved 180° varmluft, til de bliver sprøde i kanten og osten ligeså.
Top med friske krydderurter og evt. ekstra parmesanost.
Velbekomme.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk