Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
kartoffelsuppe med bacon og creme fraiche
Nem opskrift på en lækker kartoffelsuppe uden porre. Serveret med sprød bacon og creme fraiche på toppen.
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
500
g
bagekartofler
1000
ml
grøntsagsboullion*
1
fed
hvidløg
30
g
bacon
100
ml
fløde
30
g
olivenolie*
50
g
creme fraiche 18 %
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom dem i en gryde med grøntsagsboullion samt hvidløg og kog til kartoflerne er møre, ca. 20 minutter.
Skær bacon i tern og steg dem gyldne på en varm pande, mens kartoflerne koger - sæt herefter til side.
Blend herefter det hele sammen med fløde, olivenolie og smag til med salt og peber.
Ser med creme fraiche, bacon og friskkværnet peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk