Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Jordbærkoldskål
Jordbærkoldskål lavet med friske søde jordbær, toppet med friske jordbær og kammerjunkere. Få min opskrift på koldskål med jordbær her.
5
fra 1 stemme
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
45
g
sukker
2
stk
æggeblommer
1
spsk
vaniljesukker*
1000
g
kærnemælk
1000
g
tykmælk
150
g
jordbær
0,5
stk
citron
Fremgangsmåde
Sukker, æggeblommer og vaniljesukker piskes til en luftig æggesnaps.
Tilsæt kærnemælk og rør det sammen med æggesnapsen.
Tag 1 dl af tykmælken og blend med de friske jordbær.
Vend den resterende tykmælk med æggesnapsen og smag til med citronskal og evt. mere vaniljesukker. Vend de blendede jordbær i.
Servér med ekstra friske jordbær og kammerjunkere.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk