Hvide asparges med hakkede æg og stenbiderrogn er lig med dansk forår. En dejlig forret (eller hovedret om man vil) - måske med ekstra tilbehør. Fx et dejligt hjemmebagt brød.
4,67 fra 6 stemmer
Servings: 2Personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
10stkhvide asparges
125gstenbiderrogn
Hakkede æg
2stkæg
1bundtpurløg
40gmayonnaise
60gcreme fraiche 38 %
1stkcitron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Hvide asparges
Knæk enderne af dine asparges og kog dem i letsaltet vand i ca. 3 min. til de stadig har et lille bid.
Skyl dem herefter i koldt vand, og skær dem over på midten.
Hakkede æg
Kog æggene i 7 min, og hak dem herefter fint.
Vend dem sammen med fintsnittet purløg, mayo, creme fraiche og smag til med et godt skud citronsaft og lidt salt og peber.
Anret ovenpå de halve hvide asparges sammen med stenbiderrogn. Krydr med salt, peber og ekstra citron efter behov.