Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Grønne falafler
Grønne falafler, som blot kræver en tur i ovnen. De er veganske og smager så godt. Du kan fx spise dem til en salat eller i pitabrød
5
fra
2
stemmer
Antal:
16
Stk
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredienser
240
g
kogte kikærter
(svarende til 1 dåse)
¼
bundt
persille
1
fed
hvidløg
45
g
vindruekerneolie
½
stk
citron
2
tsk
stødt spidskommen*
20
g
havregryn*
2
tsk
gurkemeje
1
tsk
bagepulver*
0,5
dl
vand
salt og friskkværnet peber
Køkkenudstyr
Foodprocessor*
Fremgangsmåde
Skyl kikærterne fri for lagen.
Skyl persille grundigt og kom det i en blender med kikærterne og de resterende ingredienser.
Blend godt til en ensartet masse. Lad farsen hvile i 15 minutter, så den kan sætte sig.
Tænd ovnen på 200 graders varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Form farsen til små kugler, placér dem på bagepladen og pensl dem med lidt olivenolie.
Bag falaflerne i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Server dem varme, da konsistensen er bedst sådan.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk