Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Grøn shakshuka
En sund og grøn shakshuka uden kød, er en perfekt morgenmad, frokost eller aftensmad.
5
fra
2
stemmer
Servings:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
1
stk
løg
15
ml
olivenolie*
3
stængler
grønkål
150
g
frisk spinat
1
stk
citron
salt og friskkværnet peber
3
stk
æg
¼
bundt
basilikum
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Find en pande frem, der kan gå i ovnen.
Snit løget fint og steg dem i olivenolie på en pande, indtil de er klare.
Snit grønkålen meget fint, uden stilk og tilsæt til panden. Steg i ca. 1 minut og kom herefter spinat på og steg yderligere 30 sekunder.
Smag til med saft og skal fra citronen. Krydr med salt og peber.
Lav tre fordybninger i fyldet og slå æggene ud heri.
Bag det i ca. 10-15 minutter, indtil æggene har sat sig. Top med friske blade basilikum.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk