Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Grøn karry med kylling
Grøn karry med kylling og kokosmælk er en dejlig thairet, som er nem at lave og smager skønt. Servér med jasminris og basilikum.
5
fra
4
stemmer
Servings:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredients
4
stk
kyllingebryst
200
g
grønne bønner
15
g
kokosolie*
2
fed
hvidløg
4
tsk
grøn karrypasta
800
ml
kokosmælk*
(svarende til 2 dåser)
200
ml
grøntsagsboullion*
5
stk
kaffir limeblade
150
g
bambusskud
30
ml
fiskesauce
15
g
sukker
1
bundt
thai basilikum
1
stk
lime
300
g
ris
Køkkenudstyr
Wokpande*
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i tern.
Skær de grønne bønner over på midten og hak hvidløg fint.
Opvarm en pande, evt. en wok. Tilsæt lidt olie og sautér karrypastaen, hvidløg og lad det stege kort. Tilsæt 1/4 dl kokosmælk og rør det rundt.
Tilsæt kyllingestykker og brun det af i et par minutter på alle overflader.
Tilsæt den resterende kokosmælk, grøntsagsbouillon, kefirlimeblade, bambusskud, fiskesauce og sukker. Sæt jasminris over imens kyllingen tilberedes.
Lad det simre uden låg, til kyllingen er færdig og vend først bønner i et par minutter før servering.
Smag til med lidt ekstra sukker, fiskesauce og lime efter behov.
Servér med jasminris og top med frisk basilikum.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk