Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Grillede gulerødder med feta
Grillede gulerødder med feta, oliven og tahin er rigtig fin salat som tilbehør til kød eller fisk. Find opskriften her på salat med grillede gulerødder.
5
fra
4
stemmer
Servings:
2
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
Salat
6
stk
gulerødder
30
g
olivenolie*
(2 spsk)
4
tsk
stødt spidskommen*
30
g
lys tahin
(2 spsk)
¼
tsk
flagesalt
15
stk
sorte oliven uden sten
0,5
stk
citron
100
g
feta
Fremgangsmåde
Skyl gulerødderne og flæk dem på midten.
Kom olivenolie på en varm pande (gerne en grillpande), tilsæt gulerødder, spidskommen og tahin.
Vend gulerødderne godt rundt i tahin og spidskommen og steg dem gyldne og lettere møre, men til de stadig har lidt bid. Giv dem et drys flagesalt.
Servér dem på et fad og top med oliven, et skvæt citron samt smuldret feta.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk