Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Græskarvafler
Nemme græskarvafler - perfekte til frokost. Sødmen fra græskarret fungerer godt sammen med spidskommen og det salte fra feta'en.
5
fra
5
stemmer
Servings:
5
Stk
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
250
g
græskar
100
g
boghvedemel*
3
stk
æg
2
tsk
stødt spidskommen*
1
tsk
flagesalt
1
tsk
bagepulver*
150
ml
mælk
Til stegning
30
g
smør
Serveringsforslag
50
g
feta
0,5
stk
granatæble
20
g
græskarkerner*
1
bundt
bredbladet persille
Køkkenudstyr
Blender*
Vaffeljern, hjerteform*
Fremgangsmåde
Skær græskaret i store tern og kog det mørt, inden det blendes.
Blend alle ingredienser sammen i en blender.
Varm vaffeljernet op og smelt smør i vaffeljernet.
Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter.
Lad dem kort afkøle. Top med valgfrie toppings.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk